CANON EOS RP o intrare foarte atractivă.

CANON EOS RP – sursa foto canon.ro

În urmă cu câteva luni discutam cu un prieten, ca de obicei, despre echipamente foto. Ce a mai apărut, ce o să mai apară şi ce sperăm să mai apară. Am sperat atunci ca unul dintre marii producători, recunosc că mă gândeam la Canon fiind utilizator şi fan de ani buni, trebuie să aducă pe piată ceva ieftin si cât de cât bun. Imediat după disctuţiile noastre au apărut in succesiune rapidă Nikon Z 7 şi Z 6 urmate imediat de Canon EOS R. Am fost cât de cât dezamăgit, am simţit că se putea mai bine sau cel puţin intr-un segment de preţ mai atractiv pentru marea majoritate.

E clar ca piaţa foto a suferit un declin major odată cu apariţia şi imbunătăţirea treptată a imaginilor oferite de telefoanele mobile dar ştiu că vor rămâne devotaţi pe lângă fotografii profesionişti si amatorii, cei care inţeleg şi iubesc fotografia dar sunt de cele mai multe ori nemulţumiţi de ce pot obţine cu un telefon.

Ca amator înclin să cred că micul Canon EOS RP la 1299$, din surse externe deocamdată, este acum cea mai interesantă ofertă. Voi ce părere aveţi?

Dacă vrei să citeşti mai multe despre Canon EOS RP fă click aici https://www.canon.ro/cameras/eos-rp/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.